“Yeni Normal Düzende E-Ticaret” Paneli

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER), 17 Aralık Perşembe günü 20.30-22.15 saatleri arasında Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden “Yeni Normal Düzende E-Ticaret” başlıklı e-panel düzenledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen’in açılış konuşması ile başlayan panel; Mentor Grup Ortağı, Dünya Gazetesi Köşe Yazarı ve Akademisyen Dr. Hakan Çınar’ın moderatörlüğünde, Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, E-Ticaret Derneği Başkanı Emre Ekmekçi ve Yönetim Danışmanı & “Birisi Patrona Gerçeği Söylesin” kitabı yazarı Onur Önel’in katılımları ile gerçekleştirildi.

E-ticaretin dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu panelde; Hepsiburada’nın operasyon süreçleri, e-ticaretin ülkemiz ve dünyadaki hacmi, kullanıcı-müşteri sayıları ve kapasiteleri, e-ticaret sektörünün avantajları ve sektörde yaşanan zorluklar aktarıldı. Panelin sonunda katılımcıların yönelttiği sorular da cevaplandı.

Etkinliğin kaydına ulaşmak için tıklayınız…

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/18/2020 - 10:45