"Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik"

Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER), 28 Şubat 2024 Çarşamba günü "Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik" başlıklı webinar düzenledi. AGMER Müdürü Prof. Dr. Mahmut Paksoy'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'dan Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sezgin konuşmacı olarak katıldı.

"Vergi Usul Kanunu Kapsamında Enflasyon Muhasebesi ve Aile İşletmeleri" WEBINARI

Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER), 23 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da ZOOM platformu üzerinden "Vergi Usul Kanunu Kapsamında Enflasyon Muhasebesi ve Aile İşletmeleri" başlıklı webinar düzenledi. AGMER Müdürü Prof. Dr. Mahmut Paksoy'un takdimi ve İşletme Bölümü akademisyenlerimizden Prof. Dr. Peyami Çarıkçıoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen webinara, Marmara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Gürbüz Gökçen konuşmacı olarak katıldı.

AGMER Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Andaç Toksoy, 10. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi'ne Katıldı

Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Andaç Toksoy, TAİDER Aile İşletmeleri tarafından düzenlenen 10. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ne katıldı. “Dünden Bugüne Değerlerimizle Değişim” temasıyla 4-5 Kasım 2022 tarihlerinde Swissotel The Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilen zirvede; 33 farklı konuşmacı, yüzlerce aile işletmesi sahibi ve üyesi yer aldı.