“Aile İşletmelerinde Dijital Dönüşüm Yolculuğu”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) ile Yönetim Danışmanları Derneği iş birliğinde, aile şirketlerinin yaşadıkları sorunların ve bu sorunlara çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü “Aile İşletmelerinde Dijital Dönüşüm Yolculuğu” başlıklı serinin üçüncü paneli düzenlendi. Workcube Topluluk Lideri Ömer Turhan, İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Murat Kasımoğlu ile EST-Bilgi Sistemleri ve E-Ticaret Grup Müdürü Emre Şahin’in konuşmacı oldukları etkinlikte; kuruluşu 1923’lere dayanan, ülkemizin gurur veren en eski markalarından biri olan ve çoğumuzun çocukluğundan beri evlerinde bulundurduğu Eyüp Sabri Tuncer markasının dijital dönüşüm yolculuğu ve bu yolculukta tercih ettikleri yol arkadaşları ile dönüşüm hikâyesi ele alındı. Bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanan Workcube da ele alınan konular arasında yer aldı.

Etkinliğin tekrarını izlemek için...

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 08:53