"Ey Girişimci Türk Gençliği" Paneli

Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kültür Noktası ve ArClub iş birliğinde 2 Mayıs Perşembe günü Basın Ekspres yerleşkesinde “Ey Girişimci Türk Gençliği” etkinliği gerçekleştirildi. 

Milli mücadele başlangıcının 100. yılında Atatürk’ün milli hedefleri doğrultusunda düzenlenen etkinlik İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. İKÜ Çok Sesli Korosu’nun dinletisi ile devam eden etkinliğin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel yaptı. Dilek Ölmez moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele; Mimarlık Bölümü mezunumuz Zeynep Savcı (Özgüven Mimarlık), Uluslararası Ticaret Bölümü mezunumuz Eyüp Kerem (Bazared), Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunumuz Metin Sağlam (Vento Tur), İşletme Bölümü mezunumuz Canalp Karışık (Mist Jewelry), Hukuk Bölümü mezunlarımızdan Ayşe Karhan Akçadağ (Akçadağ Hukuk Bürosu) ve Mustafa Kemal Yılmaz (MKY Hukuk Bürosu) katılarak girişimcilik hikâyelerini paylaştılar.

Panel sonrasında katılımcılara plaketleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihal Sarıer, teşekkür belgeleri ise AGMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonrasında fuaye alanında gerçekleştirilen kokteylde, öğrencilerimiz mezunlarımız ile birebir görüşme fırsatı buldu.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/06/2019 - 11:53